Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

HKM train de trainers

18 oktober 2020 van 11:00 tot 16:30

Ben jij werkzaam als kindermassagetherapeut, kinderyoga docent, Relaxkids Coach, SOS kinderen en emoties therapeut, kindercoach, gastouder of leerkracht?

Of misschien ben je wel op zoek naar een nieuwe uitdaging en werk je graag met kinderen? Ben je creaties, vind je ontspanning belangrijk en wil je kinderen graag een mooie basis voor de toekomst meegeven? Wil je volwassenen inspireren en leren hoe ze de methode kunnen gaan toepassen?

Wil je graag meer met de Happy Kids Massage methode gaan doen dan enkel toepassen tijdens je sessies of lessen?

Lijkt het je leuk om zelf Happy Kids Massage workshops en trainingen te gaan geven en onderdeel te worden van een super leuk, enthousiast en gezellig trainers team dat inmiddels al uit bijna 60 trainers bestaat die in Nederland en België actief zijn?

​Volg dan de 2-daagse training voor trainers.

Wat kan je verwachten:
* Je leert de theoretische basiskennis over “onderlinge kindermassage”. Waar komt het vandaan en hoe komt het dat het zoveel effect heeft? We gaan het onder andere hebben over de werking van stress- en gelukshormonen op het lichaam, de aanmaak van oxytocine en het belang van aanraking op een goede ontwikkeling en gezondheid.
* Je leert alle 22 grepen en de grepen op meerdere manieren toepassen zoals traditioneel op de rug, maar ook op oa handen, voeten, hoofd, buik en natuurlijk als de Selfcare Massage
* Je leert hoe je zelf massageverhalen kan maken en ontvangt hier ook de icoontjes voor.
* Je kan je nadien aansluiten bij de speciale fb groep voor trainers waar veel ervaring en kennis onderling wordt gedeeld.
* Je ontvangt een certificaat en een logo als trainer waarna je de naam Happy Kids Massage mag gebruiken en zelf workshops en trainingen onder deze naam kan gaan geven.
* Je ontvangt materialen en bestanden om deze trainingen en workshops
te kunnen geven.
* Je krijgt vermelding op de website.
* Je kan de HKM boeken en kaarten met korting inkopen om te gebruiken tijdens je eigen workshops en trainingen.
* Daarnaast komt ook een stukje marketing aan bod. Hoe promoot jij je training/workshop? Waar wil je hem gaan geven? Het is zelfs mogelijk om hulp te krijgen bij het maken van je eigen website of toepassen van internetmarketing.

​Na het volgen van de training kan je je inzetten als Happy Kids Massage trainer en bijdragen aan:
* meer onderlinge verbondenheid in groepen of binnen het gezin
* pestgedrag in groepen tegen gaan
* helpen de concentratie bij kinderen te verbeteren
* een waardevolle aanvulling bieden op een gezonde opvoeding
* bijdragen aan een betere nachtrust en betere weerstand
* helpen om kinderen te leren grenzen aan te geven en meer zelfvertrouwen te krijgen

​Happy Kids Massage is op heel veel manieren toe te passen. Niet alleen op scholen, kinderdagverblijven, door gastouders, tijdens de kinderyogales. Maar wat dacht je van meer verbondenheid tussen ouder en kind? Trauma verwerking? Bij gehandicapten en het kan zelfs worden ingezet bij ouderen met dementie.

Omdat ik de training in kleine groepjes geef kan ik alle tijd om goed door te nemen hoe je het kan toepassen op die manier die jij graag zou willen.

​De training wordt op dit moment in een een kleine groep aan max. 3 pers. tegelijk gegeven in de vernieuwde Trainings&Workshop ruimte van Happy Kids Massage in Zuidveen (bij Steenwijk). Hierdoor is er veel persoonlijke aandacht en ruimte voor vragen en kunnen we een plan maken hoe jij het beste een training of workshop kan geven die bij jouw doelgroep past. van 11.00 tot 16.30/17.00 uur.

Uiteraard wordt er rekening gehouden met de op dat moment geldende Corona maatregelen. Zoals oefenen met mondkapjes voor.

​Live in Zuidveen (gratis overnachting mogelijk)
* zaterdag 17 en zondag 18 oktober (vol onder voorbehoud)
* zaterdag 21 en zondag 22 november
* maandag 28 en dinsdag 29 december

​Speciale online editie wanneer live toch niet kan doorgaan.

Wanneer door corona de live training niet kan doorgaan krijg je de keuze hem te verplaatsen of online te volgen. Wat kan je dan verwachten:

De training is incl. verzendkosten van de materialen. Prijs is gelijk aan de live training, alleen krijg je er de verzendkosten bij . De training is nu al 3x op deze manier gegeven en voor cursisten waar afstand en tijd een probleem voor zijn is dit een goed alternatief. Je kan live meedoen met de webinar’s , maar ze nadien ook op een andere tijd terug kijken. Je kan de training dus in eigen tempo doen.

​Kom je liever de training gezellig met een vriendin of collega de training volgen?
Dit kan op alle dagen van de week. Data in overleg mogelijk vanaf 2 pers.

Aanmelden kan door een mail met je gegevens te sturen naar
happykidsmassage@outlook.com

​De kosten voor de 2 daagse training zijn € 550,- p.p. incl. btw.
en incl. € 200,- aan materialen en bestanden zoals de Happy Kids Massage Cards, de family cards, alle 5 de boeken, de handleiding en digitale bestanden van de flyers, kriebelkaarten en massagegedichten en lunch tijdens de trainingsdagen.

Tijdens beide dagen verzorg ik een lunch. (speciale wensen graag tijdig aangeven)

​Mensen die de training voor professionals of de DõTERRA training al hebben gevolgd en zo enthousiast zijn dat ze alsnog training willen worden betalen € 525,- incl. alle materialen. Dubbele materialen kan je dan zelf doorverkopen tijdens een workshop of training.

​Betaling in 2 termijnen is in overleg mogelijk. Ik stuur normaal gesproken circa 1 maand voor de training de faktuur. Wel ontvang je meteen een faktuur van € 25,- als inschrijfgeld. Dit geld ben je bij annulering kwijt. Het inschrijfgeld gaat uiteraard af van het totaalbedrag.

​Doordat we in een klein groepje werken is er veel gelegenheid voor individuele vragen en uitleg. Omdat er vanuit veel verschillende branches interesse is voor Happy Kids Massage vind ik dit zelf wel zo prettig werken. De training wordt in huiselijke sfeer gegeven en niet op een kaal kantoor.

​Wil je je aanmelden voor één van de bovenstaande data of heb je nog vragen? Mail dan naar happykidsmassage@outlook.com

Gegevens

Datum:
18 oktober 2020
Tijd:
11:00 tot 16:30
Site:
https://www.facebook.com/events/2764512133651472

Locatie

Happykidsmassage
Tramlaan 5
Steenwijk, 8343 XL NL
+ Google Maps