Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Klinkers Karren 2020 – 2e editie

3 oktober 2020 van 09:00 tot 17:00

De 2e editie van Klinkers Karren staat voor de deur! Dit voorjaar kon het natuurlijk niet, vanwege de coronocrisis, maar dit najaar zien we kansen en grijpen die.

Op zaterdag 3 oktober kan je weer komen Klinkers Karren door het prachtige Zuidwest Drenthe. Het achterland van Meppel en Hoogeveen. De ontvangst met koffie en gebak. Onderweg een verzorgingspost met barista en een biertje bij terugkomst zijn de basiselementen die je sowieso mag verwachten. En Heel. Veel. Klinkers natuurlijk.

Je kan weer kiezen uit twee afstanden, 120km of 70km. De lange -meest originele- afstand is nog wat geoptimaliseerd. De kortere afstand is zelfs grotendeels nieuw in vergelijk met vorig jaar.

De inschrijving is geopend, maar gelimiteerd op 200 deelnemers. Tevens vragen we je vanwege de coronapandemie ditmaal een tijdvak te kiezen om te starten, om zo de drukte bij start/finish en verzorgingspost te spreiden. Schrijf je dus op tijd in als je wilt kunnen kiezen. Sowieso is er alleen voorverkoop.

N.B.: moet Klinkers Karren onverhoopt toch worden afgelast vanwege gewijzigde coronamaatregelen, dan krijg je je inschrijfgeld terug.

Gegevens

Datum:
3 oktober 2020
Tijd:
09:00 tot 17:00
Site:
https://eventix.shop/5n5qjvjv

Locatie

Hunnebedden Havelte
Meppel, NL + Google Maps