Laden Evenementen

« Alle Evenementen

The Ultimate Elvis Party in Heiloo

2 oktober 2021 van 20:00 tot 3 oktober 2021 van 00:15

* THE ULTIMATE ELVIS PARTY KOMT NAAR HEILOO *

Bent u fan van Elvis? Mis dit dan niet! Een wervelende muzikale show, die u gezien moèt hebben in Heiloo! De ‘No. 1 rock and roll band van Nederland’, The Explosion Rockets en Ciaran Houlihan laten u in een 3 uur durende show genieten van Elvis Presley’s grote hits! Van prachtige ballads tot de swingende rock and roll nummers uit de 50’s, 60’s en 70’s. Alles komt deze avond voorbij in een flitsend optreden. Omdat stil blijven zitten tijdens deze show eigenlijk onmogelijk is, is er een ruime dansvloer aanwezig zodat er ook naar hartenlust gedanst kan worden. Dus ‘put on your blue suede shoes’ en waan uzelf opnieuw in de gouden jaren van Elvis Presley, The King!

The Explosion Rockets
The Explosion Rockets is een van de actiefste en bekendste rock and roll bands van Nederland. Tot tweemaal toe werden zijn uitgeroepen tot ‘Beste Rock and Roll Band van Nederland’ door het tijschrift ‘The Jubop’.

Ciaran Houlihan
‘Elvis is still alive’, zo blijkt wel uit de show van Ciaran Houlihan. Het bewijs voor de nooit aflatende populariteit van ‘The King’. Maar ook voor de manier waarop de winnaar van de grootste Elvis contest in Europa in zijn huid kruipt. Die looks, dat stemgeluid, put on your blue suede shoes!

– Deuren open: 20:00 uur
– Voldoende zitgelegenheid om bij te komen van het dansen!
– Gezellige dansavond!
– LET OP: Leeftijd: 18+ (legitimatie verplicht) Minderjarigen zijn alleen toegelaten onder begeleiding van een meerderjarige.

Meer informatie over deze avond / artiesten? Bel dan onze mede-organisator Petrie Kuizenga-Coolen: 06-13575955

➳ Ticket €22,50,-
➳ Ticket & Diner €55,-
➳ 2-Daags arrangement €109,-

Tickets & Meer Informatie:
► Via de website: https://bit.ly/37ArN2P
► Aan de balie van Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo

Gegevens

Begin:
2 oktober 2021 van 20:00
Einde:
3 oktober 2021 van 00:15
View Evenement Website

Locatie

Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo
Kennemerstraatweg 425
Heiloo, 1851PD NL
+ Google Maps