Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Training tot Kind van 9-Expert DENK dag-1

1 oktober 2020 van 10:00 tot 16:00

⭐️ Wauw, waarom wist ik dit niet eerder!
Dit zou een ieder die met kinderen rond de leeftijd van 9 werkt moeten weten! Dankjewel Simone, ik heb nu alles en meer wat ik nodig heb om mijn team op de hoogte te stellen, met ouders en instanties om te tafel te gaan én om kinderen te begeleiden ⭐️

Ben jij een professional werkend met kinderen in de leeftijd 7-11 jaar? Dan is deze training misschien wel iets voor jou, waarbij je zelf kiest of je 1, 2, of 3 trainingsdagen volgt.

👟 Kinderen in de fase 7-11 doorlopen een bijzondere ontwikkeling wat nog het meeste lijkt op een sprong. Aan de buitenkant zien wij weinig, maar onder de oppervlakte gebeurt er vaak een heleboel!
Deze kinderen laten aan hun omgeving vaker boos en opstandig gedrag zien, vliegen met hun emoties de bocht uit en laten de volwassenen om hen heen vaak in opperste staat van verwarring achter. Wat is er hier aan de hand?

Door de ontwikkelingen die kinderen onder de oppervlakte ervaren, raken veel kinderen én hun ouders in deze levensfase uit balans.
Hoe fijn zou het zijn om kinderen en hun opvoeders heel gericht te kunnen helpen met de dingen waar zij in deze fase tegenaan lopen.

👩‍🏫 TIJDENS DEZE EERSTE TRAININGSDAG leer je:
– wat de belangrijkste thema’s zijn in deze levensfase,
– wat er onder de oppervlakte aan de hand kan zijn,
– alles over de breinontwikkeling van een kind in deze levensfase,
– vanuit verschillende invalshoeken blokkades in de ontwikkeling van de levensfase van het 9 jarige kind te herkennen (holistische zienswijze) en over te brengen naar ouders en verzorgers,
– jezelf zelfverzekerd op te stellen naar opvoeders en zorgverleners en ontvang je een Powerpoint om zelf heel gemakkelijk informatiebijeenkomsten te kunnen organiseren.

Aan het einde van de dag ontvang jij het logo van de training tot ‘Kind van 9-Expert’ wat je kunt gebruiken op jouw website of op ander beeldmateriaal om te laten zien dat jij weet waar het in deze levensfase om draait.
______________________
☝🏼
– WIE: Professionals werkend met kinderen in de leeftijd 7-11 jaar
– WANNEER: 1 oktober 2020
– WAAR: Buurthuis Eltekon in Zuidveen nabij Steenwijk
– TIJD: 10:00-16.00 uur
– KOSTEN: €160,- inclusief koffie/thee, soep, inspiratiemap en het logo van de training voor professionals tot Kind van 9-Expert
______________________

🛒 WIL JE MEEDOEN:
https://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/webshopdkp/c-4920412/kind-van-9-simone-nieuwhuis/

☝🏼 WEETJE:
Na deze dag kun je doorstromen naar de VOEL-dag 2 & DOE-dag-3 om jezelf nóg meer te verdiepen in de wereld van het ‘Kind van 9’.

📌 INHOUD TRAININGSDAGEN 1, 2 & 3
Tijdens deze zeer complete training krijg jij een solide basis om deze leeftijdsgroep vol zelfvertrouwen te kunnen begeleiden. De volledige training bestaat uit theorie (DENK-dag), ervaren (VOEL-dag) en doen (DOE-dag). Hoofd, hart & handen worden op verschillende lagen met elkaar verbonden.

De training is gebaseerd op Simone haar ervaring door meer dan 20 jaar te werken met kinderen en hun ouders en op de waardevolle kennis vanuit de antroposofie van waaruit onze kennis over het 9 jarige kind vandaan komt
.
– Trainingsdag 1: DENK-dag
1 oktober 2020

– Trainingsdag 2: VOEL-dag
30 oktober 2020

– Trainingsdag 3: DOE-dag
27 november 2020

Warme groet, Simone
________________

☝🏼 MEER INFO over de 3 afzonderlijke dagen:
https://dejuttercoaching.nl/index.php/professionals/workshops/kind-van-9
________________

✅ JA, ik word óók een KIND VAN 9-EXPERT en geef mij op:
https://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/webshopdkp/c-4920412/kind-van-9-simone-nieuwhuis/

Gegevens

Datum:
1 oktober 2020
Tijd:
10:00 tot 16:00
Site:
https://www.facebook.com/events/1217268338462779

Locatie

De Jutter Coaching – Simone Nieuwhuis
De beugel 47
Steenwijk, 8332JV NL
+ Google Maps