Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

VanWyck | concert & lekker eten

23 oktober 2020 van 19:30 tot 22:30

De Vegafabriek in Kolderveen (nabij Meppel) presenteert in co-productie met De Muziekcoöperatie Meppel op vrijdagavond 23 oktober een optreden van Van Wyck! (Vanwege Corona verplaatst van 20 juni).
Het optreden vindt plaats in een van de fabrieksruimtes van de voormalige Zuivelfabriek, die met ondersteuning van de Muziekcoöperatie omgebouwd wordt tot een intiem poptheater voor 70 mensen, inclusief hoog plafond en balkons.

De sober gearrangeerde, donkere alt-folk en americana van VanWyck doet denken aan grote namen als Natalie Merchant of zelfs Leonard Cohen – dat zijn grote woorden, zeker, maar VanWyck is ook gewoon tijdloos goed.
Dat bewijst ze helemaal met haar bloedmooie tweede album Molten Rock. ‘De mooiste Nederlandse popplaat van 2019’ volgens het Dagblad van het Noorden. Menno Pot van De Volkskrant gaf vier sterren en schreef: ‘van een troostrijke, sensuele en aangrijpende schoonheid.(…) Het wordt tijd dat iedereen VanWyck leert kennen.’ Wij vinden dat Meno Pot helemaal gelijk heeft. Al maken wij daarbij graag de kanttekening dat niet iedereen bij ons in de fabriek past…dus wees er snel bij!

Speciaal voor het concert wordt de huiskamer in de fabriekswoning omgebouwd tot een pop-up restaurant, waar voor een beperkte groep mensen een heerlijk avondmaal (vegetarisch) wordt opgediend.

Aanmelden kan via bort@devegafabriek.nl (aanmelding verplicht ivm beperkte plekken). Bezoekers betalen een vaste vrijwillige bijdrage voor het concert van 17.50 euro (inclusief drankjes). Het vegetarisch drie-gangen-menu + concert kost 35 euro ( inclusief drankjes).

Het concert vindt plaats aan de Kolderveen 30A, te Kolderveen (Nijeveen).

Gegevens

Datum:
23 oktober 2020
Tijd:
19:30 tot 22:30
Site:
https://www.devegafabriek.nl/muzikaal-menu/

Locatie

De Vegafabriek
Kolderveen 30A
Kolderveen, 7948 NJ NL
+ Google Maps