Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop Makkelijk & Gezond Koken met Kruiden | Friesland

2 december 2020 van 10:00 tot 14:00

Geregeld krijg ik na een college de vraag: “Super interessant en ik ga ermee aan de slag! Maar waar moet ik beginnen? En wat kan ik nog wel eten?”

En daarom organiseer ik nu een speciale kookdag! En niet zomaar één, nee een speciale editie waar Kruiden in de hoofdrol spelen! Namelijk samen met Nanda van Nantura. Op woensdag 2 december gaan we samen met jou en een klein groepje gezonde, simpele én voedzame gerechten maken. We pakken theorie aan: Hoe heeft een eetpatroon en kruiden impact op hoe energiek jij je voelt én praktijk: Samen koken & eten.

Wanneer is dit iets voor jou?
– Deze dag is echt iets voor jou wanneer je het lastig vind om te bedenken wat je nu wel of niet kunt eten.

– Wel gevarieerd wilt eten, maar geen idee hebt waar je kunt beginnen.

– Al wel bewust bezig bent met gezonde voeding en er graag meer uit wilt halen voor een energieker & fitter leven.

– Hoe je lekker én makkelijk gezond kunt eten.

– Niet weet welke voeding nu wel en niet handig is en door de bomen het bos niet meer ziet aan informatie.

– Wat je kunt variëren met ontbijt en lunch i.p.v brood?

Wat levert deze dag jou op:
Je doet meer inspiratie op voor simpele, makkelijke & voedzame basisrecepten. Je weet welke basis ingrediënten essentieel zijn om in huis te hebben. Je gaat naar huis met praktische tips om een gezonder eetpatroon in je dagelijks leven te blijven toepassen. Je hebt meer rust, omdat je duidelijk hebt wat wel en niet handig is. En je ervaart hoe een gezonder eetpatroon kan bijdragen aan energieker & fitter leven.

Hoe ziet de dag eruit?
Deze dag bevat een deel theorie en voor een groot deel gaan we praktisch aan de slag. We beginnen met de impact van ons huidig eetpatroon. Hoe en waarom je voeding invloed kan hebben op je gevoelens en gedrag. Vervolgens duiken we de keuken in en gaan we samen een heerlijke, gezonde en voedzame lunch voorbereiden. Daarna deel ik praktische tips hoe je een gezond eetpatroon kunt blijven toepassen in je dagelijks leven voor een energieker & fitter leven.

Voor wie?
Je bent al een tijdje geïnteresseerd in een gezonder en bewuster eetpatroon, volop bezig met studie en/of werk en vindt het lastig om tijd te maken voor een voedzame en makkelijke maaltijd. Bent gemotiveerd om aanpassingen te maken in je eetpatroon die bijdraagt aan een energieker & fitter leven.

Tijd: 10:00 – 14:00
Datum: Woensdag 2 december 2020
Locatie: Bakhuizen (Friesland)
Ticket: 55 euro all-in, koffie/thee, lesmateriaal + recepten, gezonde lekkernij én voedzame lunch.

Details: Goed bereikbaar. Je kunt voor de deur of in de buurt gratis parkeren.

Stuur e-mail: info@foodyourthought.nl bij interesse of reserveer direct je plek via: https://www.paypro.nl/payments/70675

Gegevens

Datum:
2 december 2020
Tijd:
10:00 tot 14:00
Site:
https://www.foodyourthought.nl/gezonde-kookworkshop

Locatie

Steenwijk
Steenwijk, NL + Google Maps