Ontspannen in Steenwijk

In een stad als Steenwijk valt er elke week genoeg te beleven om te ontspannen. Er worden wekelijks tal van activiteiten georganiseerd waar je aan deel kan nemen. Daarnaast zijn er evenementen die je het hele jaar door kan ervaren op ontspannen wijze.

Middagje borrelen in Steenwijk

Wat is er nu lekkerder dan tijdens een zon overheerlijke dag op het terras te gaan zitten om onder het genot van een lekker glas wijn te borrelen. Heerlijk zo met vrienden, collega’s van het werk, het gezin of familieleden. Steenwijk heeft diverse gelegenheden waarbij het mogelijk is om heerlijk te ontspannen. Wat denk je van restaurant de Bovenmeester met hun zonovergoten terras? Of de diverse eet- en drink gelegenheden op de grote markt om maar eens iets te noemen. Onder het genot van een hapje en een drankje even helemaal nergens aan denken dat is de ideale manier om tot rust te komen. Afhankelijk van het seizoen worden er activiteiten georganiseerd op onder andere de grote markt waarbij je ook nog kan genieten van live – entertainment. Bekijk daarvoor onze agenda.

Sauna en Wellness in Steenwijk

Steenwijk heeft een tweetal sauna’s waar je heerlijk kan ontspannen. De eerste sauna is gevestigd in Zuidveen. Dit is een privé sauna welke je voor één of meerdere uren kan afhuren. Hier komt je heerlijk tot rust en hoef je niet bang te zijn voor andere mensen. Hier kan je optimaal ontspannen in privé sferen.

De andere sauna is gevestigd in Huis ten Wolde. In Huis ten Wolde kan je voor één of meerdere dagen helemaal in de watten worden gelegd. Naast de sauna bieden ze ook diverse arrangementen aan. Denk hierbij aan overnachten, diverse massages, eten, drinken en ontspannen voor de open haard.

Bioscoop in Steenwijk

Wil je een avond ontspannen en niet te veel ergens aan denken? Wellicht is een film kijken in de bioscoop dan iets voor jou. Plof neer in één van de stoelen en ga ontspannen de film aanschouwen. Voor je het weet ben je twee uur verder en heb je een goede film bekeken. Van tijd tot tijd organiseert de bioscoop bepaalde thema-avonden rondom een film première. Bekijk hiervoor onze agenda.

Theater in Steenwijk

Net zoals de bioscoop zorgt het theater ook voor een ontspannende middag of avond. De Meenthe in Steenwijk is de plek om een theatervoorstelling of andere activiteit te bezoeken. Er vinden cabaretiers, dans, toneel, muziek en sport voorstellingen plaats. Alle grote namen zijn inmiddels voorbij gekomen en bieden je de mogelijkheid om je favoriete band/cabaretier of groep van dichtbij te aanschouwen. In onze agenda vind je een overzicht van alle voorstellingen.

Ontspannende activiteiten in Steenwijk

Er zijn nog veel meer ontspannende activiteiten die wekelijks georganiseerd worden, kijk voor een een uitgebreid overzicht van de activiteiten in onze agenda.

[/col_inner]
[col_inner span=”4″ span__sm=”12″]

[button text=”Ontspannen in Steenwijk” color=”secondary” expand=”true” link=”#”]

Restaurant de Bovenmeester
Sauna en Welness Huis ten Wolde
Activiteiten in Steenwijk
Theater de Meenthe

Wil je dat jou ontspannende activiteit er ook bij komt te staan, neem dan contact met ons op.