Stadswandeling in Steenwijk

Wilt u meer te weten komen over Steenwijk. Laat u rondleiden met de interactieve rondleiding door onze prachtige stad. U komt alles te weten over welke rol Steenwijk had tijdens de tachtigjarige oorlog, de inkwartiering van de Spanjaarden en welke invloed dit heeft gehad voor de prachtige stad. Daarnaast komt u meer te weten over diverse bijzondere gebouwen zoals de stadswal en de Sint Clemenskerk en personen zoals Johan van de Kornput en Hildo Krop. Wist u bijvoorbeeld dat Steenwijk op diverse plekken bijzondere Jugendstil-schatten verborgen heeft. Steenwijk is ondertussen al meer dan 750 jaar en kent een boeiende historie. Neem rustig de tijd en beleef de 750 jaar boeiende historie die Steenwijk rijk is.

Een stadswandeling is eenvoudig en het gehele jaar door te boeken. Met de Informatieve Game App bepaald uzelf waar u langs loopt en waar u pauze neemt 😉

U kunt dit spel individueel, met een team of met meerdere teams spelen. We adviseren om een team uit 1 tot 5 personen te laten bestaan. Per team moet u een code hebben waarmee u de interactieve wandeling kunt opstarten in ons GameApp.

Prijzen Interactieve Stadswandeling Steenwijk

Een stadswandeling kost €15,00. Dit is voor 5 deelnemers of minder.

De geschiedenis van Steenwijk

Wilt u meer weten over de geschiedenis van Steenwijk kan u dat lezen op onze geschiedenis pagina.