Dineren in Steenwijk

Steenwijk staat bekend om haar vele restaurants met elk haar eigen karakteristieken. Of je nu in de stemming bent om langdurig te tafelen met een 5-gangen diner of een overheerlijk broodje gezond eet voor de snelle hap; in een bruisende stad zoals Steenwijk is er voor ieder iets te vinden.

Uitgebreid dineren in Steenwijk

Hou je er ook zo van om urenlang te genieten van een vijf gangen diner? Om 18:00 uur beginnen aan je voorgerecht om vier uur later te eindigen met een kopje koffie of likeur. In Steenwijk zijn er een aantal restaurants die je mogelijkheid bieden om lekker lang te tafelen. Het enige waar jij nog voor moet zorgen is gezelschap waar jij je prettig bij voelt. Het fijne om uitgebreid te dineren is dat je er echt de tijd voor neemt. Daarnaast bieden de meeste restaurants ook nét even wat ander type gerechten zodat het een ware smaaksensatie wordt. Wist je trouwens dat het ook leuk is om iemand te verrassen met een uitgebreid diner. Denk hierbij aan een jubileum, prestatie of een speciale dag zoals Moederdag, een verjaardag of de kerstdagen.

All you can eat restaurants in Steenwijk

De laatste jaren zijn dit type restaurants enorm in opmars. Een all you can eat restaurant is een populair concept waarbij je onbeperkt kan eten voor een vast bedrag binnen een vastgestelde tijd van 2,5 à 3 uur. In sommige gevallen zitten de drankjes erbij in en in andere gevallen dienen deze apart afgerekend te worden. Het concept is voor meerdere redenen een doorslaand succes. Als eerste weet je als bezoekers wat je aan het eind van de avond kwijt bent. Daarnaast heb je de mogelijkheid om heel veel verschillende type gerechten uit te proberen en het is daarmee uitermate geschikt om ook je kinderen mee te nemen. Wil je Indiaas, Japans, Zuid-Amerikaans of juist Nederlands door elkaar heen eten? Het kan bij de diverse all you can eat restaurants die Steenwijk rijk is.

Snelle hap in Steenwijk

Heb je weinig tijd om uitgebreid uit eten te gaan zijn er in Steenwijk diverse restaurants te vinden waarbij je een snelle hap kan halen. Snel even wat eten voordat je de kinderen moet ophalen, door moet naar de sport training of een trein moet halen? Bij deze restaurants is dit geen probleem. Vaak wordt een snelle hap geassocieerd met fastfood en vet eten maar niets is minder waar. Steenwijk heeft een aantal goede opties waarbij je kwalitatief goed eten voorgeschoteld krijgt en waarbij je binnen dertig minuten weer buiten staat.

Tot slot

Waar je persoonlijke voorkeur ook naar uitgaat, dineren in Steenwijk kan in vele soorten en maten en zal je een unieke ervaring opleveren. Wil je zelf niet rijden kan je ervoor kiezen om een taxi bedrijf in te schakelen die je ophaalt en wegbrengt, een tweede optie is om gebruik te maken van het openbaar vervoer. Bekijk verder onze Eten & Drinken gedeelte op de website voor een overzicht van de restaurants die Steenwijk rijk is.

Ontspannen in Steenwijk
Cultuur in Steenwijk
Activiteiten in Steenwijk
Stadswandeling in Steenwijk
Taxi bedrijven in Steenwijk