Laat je inspireren door je eigen huis

Er was eens een dag, toen was je voor het eerst in je huis in Steenwijk. Of het nu kort geleden is of al dertig jaar, dat maakt niet uit. Je werd verliefd op het huis, het voelde goed en dit zou de plek worden waar jij je helemaal thuis zou voelen. De energie was goed! En nu is de tijd aangebroken om die fijne energie van je huis opnieuw naar boven te halen. Wanneer je interieur al jarenlang hetzelfde is, dan kan het zijn dat je er een beetje op uitgekeken bent. Wat de reden of het moment ook is, de inspiratie voor je ‘nieuwe’ thuis vind je vaak in je huis. En het fijne is: het is niet veel werk om je interieur te veranderen en daarmee een andere stijl neer te zetten. Tijd voor een frisse wind door je interieur!

interieurstyling huis inrichting woonkamer

Inspiratie hoeft niet veel geld te kosten

Als jij je huis wilt decoreren met weinig geld, dan zou je oude meubels kunnen verven. Of heb je er wel eens aan gedacht om de meubels in je woning te vervangen of aan te passen, bijvoorbeeld door er een andere stof op te zetten? Laat je ook inspireren door andere interieurs. In woonwinkels in Steenwijk of op internet doe je vaak de leukste ideeën op. Samen met een interieurstylist kijken naar interessantste ideeën voor je huis, dat is ook een leuke optie!

Van je huis een thuis maken

Wat is je thuis nog meer dan een verzameling van herinneringen uit het verleden en verwachtingen voor de toekomst? In ons huis vinden we zoveel objecten waar we een speciale band mee hebben! Een bijzonder idee is om een wand te maken, die je de ‘wand van herinneringen’ noemt. Hang alles op waar je goede herinneringen aan hebt! Foto’s, schilderijen, kaartjes, tekeningen, wat ook maar. Vervolgens noem je de wand misschien wel ‘wand van rariteiten’. Alles mag als het maar bij jou past!

Terug naar overzicht

Wekelijks alle evenementen ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief