Origineel trouwen in Steenwijk

Een nieuwe trend is om een originele bruiloft te organiseren in Steenwijk. Dit is natuurlijk ook geen rare gedachte, want jullie willen natuurlijk een bruiloft hebben waar nog jarenlang over gepraat wordt.

Ze zeggen dat het één van de mooiste dagen uit je leven moet worden dus tja dan wil je ook wel dat het ook memorabele maken. Hoe doe je dit het beste..? Juist.. door origineel te trouwen!

Je kan op veel verschillende manieren origineel trouwen, zolang het niet te standaard is ben je al snel origineel. Wat dacht je van trouwen in een luchtballon of in een trein? Maar eerlijk is eerlijk; je kan ook te ver gaan met origineel zijn.
Met kleine details en een beetje creativiteit kan je de mooiste dag van je leven echt glans geven. Wil je trouwens och liever een traditionele bruiloft kan je hier meer informatie vinden.

bruiloft vieren bruid bruidegom

Sfeer

Sfeer is everything. Denk goed na over welke sfeer je wilt dat het feest gaat uitstralen. Waar het ene stel voor een bruiloft gaat wat formeel en strak omlijnd is zal het andere stel kiezen voor een informele setting waarbij alles mogelijk is.

De één gruwelt namelijk van de zo goed bedoelde stukjes van gasten terwijl anderen het juist geweldig vinden. Hoeveel gasten wil je uitnodigen en maken we onderscheid tussen dag gasten en avondgasten? Overleg goed met elkaar wat je het liefste wilt hebben en spreek dit uit.

Hetzelfde geldt voor je gasten, zij maken immers de sfeer op jullie fantastische dag dus die moeten goed verwend worden. Een photobooth hokje met een polaroid fototoestel doet wonderen en als je de foto’s verzamelt kan je nog lang na de bruiloft hiervan nagenieten.

Thema

Om de perfecte dag in één geheel te laten lijken kan je er een thema aan koppelen. Kies een thema die bij je past en voor dit door in de locatie, decoratie, dresscode, gastenboek en de rest.

Als je het thema geheim kan houden voor je gasten is het nog leuker voor jullie aangezien je de gasten daarmee verrast. Zet bijvoorbeeld in de kaart dat elke man een rode strik moet dragen en beeld je dan eens in hoe sfeervol dit zal zijn op de bruiloft. Succes gegarandeerd!

Thema bruiloften in Steenwijk

Wanneer je niet zo 1,2,3 een thema bruiloft kan bedenken hebben we hier een aantal beschreven:

  • Buitenbruiloft
  • Boerenbruiloft
  • Strandbruiloft
  • Bourgondische bruiloft
  • We love the 90tys bruiloft
  • Bruiloft op je sport vereniging
  • Trouwen in Giethoorn
Terug naar overzicht

Wekelijks alle evenementen ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief