Fietsverhuur Steenwijk

Wij bieden fietsen in alle soorten en maten. Of het nu een heren- of dames fiets, mountainbike, stadsfiets, elektrische fiets of een tandem is, je kan deze fiets voor één of meerdere dagen huren in Steenwijk. Desgewenst wordt de fiets voorzien van kinderzitje zodat de allerkleinsten ook meekunnen.

Huur een fiets om het beste uit je bezoek aan Steenwijk te halen. Je fietst lekker licht, goedkoop, snel en duurzaam van de ene bezienswaardigheid naar de andere. Of juist de stad uit, bijvoorbeeld voor een tochtje door de bosrijke omgeving van de Woldberg, over de talrijke bruggetjes die Giethoorn rijk is of naar de Hunebedden nabij Havelte.

Reserveer jullie fiets online en wij zorgen ervoor dat de fiets op de gewenste datum voor jullie klaar staan.

Ga mee met één van onze fietstours met gids

Fiets je liever met een gids? Ga dan mee met onze georganiseerde fietstours die we in en rondom Steenwijk aanbieden.

We bieden een aantal fietstours aan welke stuk voor stuk unieke routes zijn. Zo fiets je met de ene tour richting Giethoorn en zal een andere tour je naar de Weerribben of de Hunebedden brengt. Elke route heeft zijn eigen bezienswaardigheden en geeft je een goed beeld wat Steenwijk te bieden heeft. Onderweg is er de mogelijkheid om een hapje en een drankje te nuttigen. Tevens is het mogelijk om een fietstocht te combineren met één van de andere activiteiten die we bieden.

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Stuur ons een mailtje en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Fietsen in Steenwijk
Stadswandeling Steenwijk
De geschiedenis van Steenwijk
Cultuur Steenwijk