Verander met één nieuw kledingstuk je garderobe

Dit moment ken je ongetwijfeld: je staat voor je kledingkast en je hebt het gevoel geen enkel leuk kledingstuk meer te hebben. Je neemt jezelf voor om te gaan shoppen in Steenwijk en als het moment eenmaal daar is, lukt het je niet om iets leuks te vinden.

kledingstuk kleding garderobe kleding weggeven

Eigen stijl

Goed nieuws. Over het algemeen hangt al het goede al in je kast! Door de jaren heen heb je je eigen stijl ontwikkelt en aldoor kledingstukken gekocht die bij jou passen. En al dacht je toen je die nieuwe blouse kocht er niet aan om hem te combineren met die ene spijkerbroek die al jaren in je kast ligt…ze passen heel goed! Want, zoals gezegd over het algemeen koop jij dingen die bij jou passen en daarmee bij elkaar passen. Probeer het maar eens uit!

Back to Basic

Zo nu en dan is het wel fijn om je kledingkast op te frissen en te bekijken of je al je basics nog op orde hebt. Voordat je hier aan begint, bedenk dan eerst welke stijl je graag wilt aanhouden en wat je wilt uitstralen. Kies een paar kleuren die je belangrijk vindt en ga met deze zaken in je achterhoofd door al je kledingstukken heen. Geef je kledingstukken die je niet meer wilt gebruiken aan anderen. Gooi zo weinig mogelijk van je kleren weg!

Welk kledingstuk ontbreekt

Als je je kledingkast hebt opgeruimd, is het tijd om te bedenken of er iets is wat je nu mist. Wat ontbreekt er in je kast, welk kledingstuk, welke kleur, welke stof? Duik niet blind en overenthousiast de shops in Steenwijk in; de kans dat je dan met een kledingstuk thuiskomt die snel weer in de zak voor het Leger des Heils terechtkomen, is groot. Bereid je voor en ga voor kwaliteit! Doe dit zo nu en dan en je zult zien dat je een hele waardevolle garderobe krijgt.

Terug naar overzicht

Wekelijks alle evenementen ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief